***

16.03.11 MILANO Autor Iu.Tatamirov
         TU ESTI MIREASA VIETII MELE
Mi-aduc aminte draga mea de clipa sfinta,
De seara dulce-a primii noastre intilniri.
De dansul lin ce-mi rascoleste amintirea...
Sarutul dulce din a visului senin.

Privirea ta mi-a pus pe ginduri inimioara.
Nopti nedormite,zile,n sir s-au depanat...
Din trandafiri de-argint si stropi de fericire,
Am implietit iubirea noastra cu nesat.

Tu-ai fost si esti mereu mireasa vietii mele.
Cu ochi caprui,cu buze dulci,de catifia...
Cu tine-alaturi viata-mi este armonie,
Eu te ador si te iubesc IUBITA MEA!

Caldura dulce din a pieptului suflare,
Azi in coleta ti-o trimit din departari.
Ca sa-ti aline dorul care te cuprinde...
Sa te cuprinda cu aripa dragostei.

Tu-ai fost si esti mereu a mea gradina-n floare
 O poiesie de amor pe care-o scriu...
 De-a lungul anilor din seara intilnirii.
 Eu te iubesc,tu-mi esti al vietii TRANDAFIR!


Рецензии