Не можна
Не можна порвати його на шматки
Не можна .. мовчки карати тіло і душу
Не можна. Не треба . Прошу відпусти..
В розірванім серці - щастя не знайдеш
В обіймах пустих - не відчуєш душі.
Ми будем сліпими.І навіть на тілі
Не змиються з гелем відбитки чужих.
Вони проїдатимуть мозок, надію і силу,
Випиватимуть волю,довіру, неначе то прах
І ближче світитимуть холодом милих
Всі мрії задумані розбиваючи в крах.
Свидетельство о публикации №112041603139