Чорнобривець

                «Чорнобривець»

Муз. Н. Мотков                Слова Н. Мотков


               
               Об’єднала нас всіх пісня, страсні і палкі серця,
            Гурт наш звісний Український знають села і міста,
        Знаменитий «Чорнобривець» - гордість міста і життя,
            Тож співайте разом з нами від начала до кінця!               
               
                Приспів
                «Чорнобривець», «Чорнобривець»,
                Наш любимий, рідний гурт,
                «Чорнобривець», «Чорнобривець»,
                Наш яскравий, спільний друг,               
                Ми співаємо народні і улюблені пісні,
               В кольорах костюми пишні, наче сонце на весні!
          
             
              Пісні ллються наче річка, звучать кращі голоси,
               Радісна, струмка «Марічка» неймовірної краси,
          Контрабас, гармонь, баяни чути в цей святковий час,
           Гурт співає пісні дивні, дарить настрій для всіх вас!             

            
            Знаменитий гурт співучий знають конкурси гучні,
                Чули нас як виконавців і в Криму, і на Дніпрі,
       Тож звучи наш «Чорнобривець» насолоджуй світ життя,
              Гурт наш славний і барвистий гріє душі і серця!

               


Рецензии