Лащиться ранок смiхом дитяти
Нічка квітнева диво родила.
Стала калина його колихати.
Весна - чарівниця приворожила.
Буг зазирає в синє віконце.
Верби зелені сукні оділи.
Руки назустріч розкрило нам сонце.
Світлом спасіння омило, зігріло.
Срібне джерельце. Чиста водиця.
Білим рястом орошені скроні.
Двоє сердець припали напитися.
Досі блукають в веснянім полоні.
Свидетельство о публикации №112041507283
Вера Кухарук 24.04.2012 22:06 Заявить о нарушении