ностальжа

я знаю, це може звучати смішно, або і страшно.
але цей квітень натягує на себе маску чорної ностальгії,
яка мене, мабуть, хотіла б убити, або - як варіант - знести башту.
а я б хотіла своєї найсолодшої хвилини просто зімкнути вії.
і знати, що поруч ти, моя трояндова знахідка з цинічними очима.
і стискати пальці з масивними перснями, доки свідомість остаточно не потьмяніє.
я просто хочу, щоб цей квітень і ти, і всі мої прекрасні миті ніколи не залишалися за плечима...
тим більше, що для цього існує легкий і дієвий спосіб -
                зімкнути вії.


Рецензии