Не плюй

Моя душа -стікляна вата
Хододний айсберг пустоти
У мене погляд наче ката,
Тож  не ятріть мені душі.

Не плюйте в  серце, то криниця,
Там кров гаряча замість води,
Я дочка божа, хоча зараз
Попалась в нетрі сатани.

Я встала з мертвих, надивилась
У вічі  своїм ворогам.
Та я ніколи не корилась,
Ніколи,чуйте я не здамся вам.

Ви не убєте мою силу,
Не витравите пил буття.
Я вистою,по iншому не вмiю.6
Так просто не віддам життя.


Рецензии