Ма баккха сардам нанна
Кховзткъара яьнн сай нана.
Цун дега тlа кхинай
Укх заман сардам-тlана.
Хlана делхаду оаш дог.
Са нана, хlана човх оаш.
Аз лувчабу цун ког.
Цун денал, хlана довх оаш.
Фу хиннад, къиза нах.
Ма даккха сардам сиза.
Оаш наьна бац-те мах.
Цо бlарг ма леший къиза.
Дог чlехкаш аз зийнай.
Кховзткъара яьнн сай нана.
Цун дега тlа кхинай
Шун яьккха сардам-тlана.
Гlермане, 15. Тушоли бетта 2012 шу
Свидетельство о публикации №112041505368