9 Травня
Залишилися спогади вічних надій.
Зупинися, малий, і згадай, чого варт,
Не бійсь показати найщиріших тих мрій.
А на згадку залишиться квітка маленька:
Промениста, червона, як факел в руці.
Збережи в ній назавжди душу рідненьку,
Як прохали в дитинстві наші мудрі старці.
Загорни її в книжечку, хай тримає тепло
І на згадку прийде в хвилини печалі.
Не забудь показати всю любов і добро,
Як ти знаєш, душа піддається моралі.
Погортай той альбом і згадай, що було.
Як проходили муки хоробрії предки.
В нашу пам'ять вони залишили давно
Благодать на літа, але б мати нам клепки.
Свидетельство о публикации №112041504587