We are lost in lies

We are lost in lies.
Instead of sun - glitter of ice,
Instead of sea - desert expanse...
Among sins we've lost last chance.

A fairytale, written for us -
It's no secret, but we still believe.
Reflection of sky in my eyes...
Lost souls...Don't live, but dream...


Рецензии