Душа моя

Душа моя,голубонька
Полинь у синю даль,
Де квіти радості ростуть,
Де не росте печаль.
 Де Ласка і Любов,
 Бутони розпускає,
 Де трудівниця Радість,Ніжність
 Ласточки розтеляє.
Де Вірність розпустила
Рожеві пелюстки,
І де барвінком Мрії
Покрилися луги.
 Там сонечко зігріє
 Тебе Душа моя,
 І хай летить до неба
 духовна теплота,
 І слава Божа лине
 Із глибини сердець,
 Тобі відкриє двері
 Спаситель мій,Отець.


Рецензии