Хочу п знати Тебе

Буду Тобі я молитись,
Буду Тебе я шукати,
Буду Тобою хвалитись,
Щоби, ще більше пізнати.
-------------------------
Волю Твою хочу знати
Серцем Тебе прославляти,
Щоб по дорозі життєвих спокус
Дім,на Тобі, збудувати.
-----------------------------
Щоби, приносити гідні плоди,
Щоб прищепив Ти з св"ятої лози,
Дух Твій мене хай наставить,
Серце моє переплавить.
-------------------------------
Хочу пізнати дорогу у рай,
Хочу в свободі пізнать твою ціль,
Бути для світу,як світло .як сіль.
-----------------------------------


Рецензии