инверсия След самолета

         ИНВЕРСИЯ (след самолета)
      
        А, в небе
                синем
        Чей-то
               росчерк,
        Оставлен,
        Словно
              на века.
        Пытаюсь
               разгадать,
        Тот почерк.
        Узнать,
        Писала,
              чья
                рука...


Рецензии