Ела

Ела при мене, чакам те, ела
във Кулата си, чакам те сега
и пее песен моето сърце
с треперещ глас, с треперещи ръце.

Ела при мене, миличка, ела,
да идем с теб във чудния палат.
Единствено за теб съм го градил
да бъдем в него  мила, аз и ти.

Какво със нас направи Любовта?
Тя покорява всичко по света.
За нея даже птицата Славей
разказва на червеното лале.

„Ела да те погаля, ти нали
не се страхуваш от езици зли!”
Напразно някой търси Любовта,
защото с нея пълен е света".

               


Рецензии