Чи мене ти вигляда ш?

Чи мене ти виглядаєш?
Чи мене в думках гукаєш?
Знову ти очима граєш,
Знов обличчя відвертаєш,
Так навіщо ж ти питаєш,
Ніби відповідь не знаєш?
Ти як сонечко палаєш,
І до себе пригортаєш.
Від бажання ти так сяєш?
Знову зустрічі чекаєш?
Прийдеш в мить, і знов тікаєш,
Знов кудись ти поспішаєш!
Ти сердечко моє краєш!
Коїш біль, мене вбиваєш!
Почуття які ти маєш?
Покажи, чи ти кохаєш?


Рецензии