And once again to suicide

Time, time...
How much can you?
I'm so tired.
You dont hear too,
All will end in twenty-seven years...

Do not cry,
Do not be sad,
Its not Suicide.
But still bad
That someone above me will shed tears

And once again,under the sky
Feeling pain to listening lie
But now without you so sad alone

Why my heart is empty now?
Somewhere art In what town?
It is better to die and once again to be born

Dont be eat
Dont be sleep
Dont be meet
Dont be trip
All the end in twenty-seven years

Please cry
This is bad
Suicide
So is sad
And once again above me will shed tears


И снова к самоубийству

Время, время ...
 Сколько можно?
 Я так устал.
 Вы не слышите тоже
 Все закончится в двадцать семь лет ...

 Не плачь,
 Не грусти,
 Это не самоубийство.
 Но все равно плохо
 То, что кто-то надо мной прольет слезы

 И опять же, под открытым небом
 Чувствуя боль слушать ложь
 Но теперь без тебя так грустно в одиночестве

 Почему мое сердце пусто теперь?
 Где-то искусство В каком городе?
 Лучше умереть и вновь родиться

 Не надо есть
 Не надо спать
 Не надо отвечать
 Не надо поездки
 Все завершилось в двадцать семь лет

 Пожалуйста, плачь
 Это плохо
 самоубийство
 Так грустно
 И опять надо мной прольет слезы


Рецензии