батьковi
Поставила хрест, залишила сльози,
Але я не плачу,я знаю - Тобі
Вже краще за нас на вічній дорозі.
До зустрічі, Па! До зустрічі там,
Куди ми всі йдем і звідки з'явились...
Ти ще серед нас - по рідним місцям
Мандрує душа і знає про милість.
Свидетельство о публикации №112041401324