***

 НАДІЯ 
 Ф. Шіллер
(з німецької)

Надіються люди і мріють повік
В житті свою долю скорити,
І хоче поставить собі чоловік
Мету золоту, щоб здійснити.
За днями нещастя дні щастя ідуть,
А люди все кращого й кращого ждуть...


Рецензии