Сонет81

 У.Шекспір
(з англійської)

Я пам'ятник тобі в віршах створив.
Читатимуть в майбутньому їх наші діти.
І знов тебе прославить мова їх,
Коли не буде нас уже на світі.

Бо вічне слово і поезія моя,
Тебе увіковічу я.


Рецензии