Вбите поколiння

Я хочу сказати й мовчу:
Вуста мені болем зашиті!
Пошепки жити себе я навчу,
Бо людством навіки убиті.

Зневагою тхне кілометри довкола:
Нічим-бо сморід той вбити.
Не хочеться дихати більше ніколи –
Живим у могилі лиш скніти.

Не помітив цианід у серці,
Бо просяк ним до коріння.
В жили я руками вдерся
За наше вбите покоління.

Кожен має свої вади,
Не відречешся ти від цього!
Не зможеш вигадать принади,
Щоб приховать у собі злого.

Враження від болю потускніли,
Лиш імпульсом до мене линуть.
Люди від пихатості змарніли –
Разом у самотності й загинуть.


Рецензии