Бiль

Холоне вже на пальцях порох,
Подихом на теплій шкірі.
Тепер ти тільки ворог,
І я також, в якійсь-то мірі.

Паніка! Ти в шоці?! Я благаю!
Сп’яніння ступінь – переляк.
Від сліз повільно знемогаю,
Для порівняння випив я миш’як.

За кривду більш не вибачайся,
І знов пробач ти себе.
Терпіти біль привчайся,
Бо цей наркотик не для тебе.

Не треба сліз, благаю!
Принизить себе завше зможеш.
Останнє: «Вибач...» - точно знаю,
Мені померти допоможеш.

Ти у ві сні мене знайшла:
Морфін у небуття заводить.
Не дуже й смерть страшна,
Коли повз нас вона проходить.


Рецензии