Сонечко

Яскрава, наче посмішка дитини,
Грайлива та напрочуд мила.
І в тім нема твоєй провини,
Що щойно цноту загубила.

І соромно за все чомусь,
Підвести очі важко так,
І розповісти хочеться комусь,
Чи з горя випити миш’як.

Кохання, та лише примара,
Бо холодно душі забутій.
Сонечко весняне ти за хмарой,
В проміння його взутій.

Тримаєш лагідно долоні
І нерозбірливо говориш.
Біжіть сльоза по скроні:
Ти душу цим лиш вмориш.

І то кохання наче,
Та щось не віриться мені:
Воно тихенько плаче
Малюнком на моїй стіні...


Рецензии