Хрест

 

Стискаєш міцно ти долоні,
І сльози припиняють біг.
Гаряча куля вже у скроні,
Бо зупинитись ти не зміг.

Тремтять вуста вологі
І пристрасно палають очі,
Але не маєш більше змоги
Приходити у сни щоночі.

І важко дихати поволі,
Бо серце ритм збиває.
Навіки в хроніках у Долі
Кохання наше ми з’єднаєм.

Мене тобі не вистачає,
Бо цілі ми лише разом.
Життя, мов гроші, витрачаєш:
То мріями, то міченим тузом.

Не встиг сказати вчасно,
Що все життя прожив дарма.
Залишилось одне не ясно –
Мені містечка в нім нема?

Складаєш знов ти заповіт,
Який лише єдине слово,
Лише одне – то цілий Світ,
Де смерть нас поєднає знову.

Так соромно підвести вії,
Або зрослись вони з очима?!
Чесний погляд – як в повії:
Цей хрест нестимеш за плечима.
21.02.09


Рецензии