Украинские стихи

Немов легесеньке зітхання
В душі тремтить струна кохання,
А може  то чарівне диво
В очах виблискує мрійливо.

Собі тихесенько співає,
А може щось вона втрачає,
Але те світло поглинає,
Що зветься милість і любов.


Рецензии