Ми не зустр немось, напевно

відповідь Борису Смиковському
 на http://www.stihi.ru/2012/03/22/6636

Ми  не  зустрінемось, напевно,
Свої гріхи я відмолю,
Чекати зустрічі даремно,
Коли лиш я один   люблю .

Коли лиш я один згораю,
Вогнем що душі нам єднав,
 У снах тебе все обнімаю,
Бо з снів тебе не відпускав.

Нехай весна , змінила зиму,
 Яка , так поєднала нас,
Життя ріка, тече без спину,
І буде зустріч знов ,  ще раз.

І лиш тоді скажу напевно,
Про те, про що раніш мовчав,
Що все що було, не даремно,
Що лиш тебе , одну кохав.


Рецензии
Наші любові і кохані то мабуть чи не єдиний шлях до очищення душі,
без саможалю, бо внаслідок них, згоряє любов до себе, гординя, ми вчимося по справжньому любити всіх людей і весь світ...
Дякую за такий гарний відгук, свого часу в суєтах не зміг відповісти.

Борис Смыковский   11.03.2013 16:16     Заявить о нарушении