Overfeel

Ain’t got no time
Can’t get to sleep
I’m gonna die
I’ll never weep
In lon’ly room
I pray for you
You say me: ’oom,
It’s can’t be true
But if you’re bad
And mad and sad
Cold sticky dead
I’m nearly glad
Sir John Updike
Make souvenirs
I’m tragic like
Ambrose Bierce
I want to eat
Your flesh, your bones
Your skin, your meat
Your soul… your horns
My only lon’ly
Little knife
In ev’ry morning
Of my life
When I’ve got steel
And bloody blade
It isn’t real
What from it’s made?
From mad and mega-
magic “FOUR”
Like deadly
Edgar Allan Poe
It isn’t crime
To pick your eyes
Ain’t got no time
For paradise
But from your heart
Long brilliant steel
My head grow hard
With “OVERFEEL”
Your madly question:
What you from?
My slow reaction:
I… am… from… home… 

(it’s may be wrong)   

1991


Рецензии
Женя, креативно, здорово. Понравилось.

Рыцарь Пушистого Образа   13.04.2012 09:23     Заявить о нарушении
И правда ведь, ничего страшного в этих фильмах ужасов нет? Сплошная терапия!.. Общество больно и превращается в Зомбиленд, а мы причём?.. атас!.. побежали!

Евгений Юджин Макаров   13.04.2012 16:32   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.