My face was pale from disease

My face was pale from disease
And everything harder was breathe
And why is hard for me to climb with bed

They do not dance
They do not sing
They do not friends
They do not kings
My angels laid down their wings behind back

Deliver me from misery
from pain from bullying enemy
My lord oh please deliver me so bad

My arms was broken, and my legs
I do not feel, very beg...
So please... so everything my friends... this hell...

They do not play
They do not win
They do not pray on the things
My angels laid down their wings behind back

Deliver me from mockery
from evil sin from flattery
My lord oh please deliver me so well

My corpse lay down in the grave
And everything around prayed
Remembering about me for good

I do not sing
I do not dance
But i will not missed the chance
As angel spread its wings so happy mood

Deliverance so suddenly
For only you i live on tree
My Lord on cloud i live in holy wood



Мое лицо было бледным от болезней
 И все труднее было дышать
 И почему мне трудно подняться с постели

 Они не танцуют
 Они не поют
 Они не друзья
 Они не цари
 Мои ангелы сложили крылья за спиной

 Избавь меня от страданий
 от боли от издевательств врага
 Мой господин ой пожалуйста избавь меня все так плохо

 Мои руки были сломаны, и ноги
 Я не чувствую, очень прошу...
 Так что, пожалуйста... так все мои друзья... это ад...

 Они не играют
 Они не выигрывают
 Они не молятся на вещи
 Мои ангелы сложили крылья за спиной

 Избавь меня от издевательств
 от зла, греха лести
 Мой господин ой пожалуйста избавь меня так хорошо

 Мой труп лег в могилу
 И все вокруг молились
 Вспоминая обо мне хорошего

 Я не пою
 Я не танцую
 Но я не упустил свой шанс
 Как ангел расправил крылья настолько хорошее настроение

 Освобождение так внезапно
 Только для вас, я живу на дереве
 Господь мой на облаке... я живу в священном лесу


Рецензии