Укра на це моя земля
Співучій моїй ненці Україні.
Мені так часто хочеться зігріти
Серця дітей, що хмарами закриті.
Хай сонечко їх доторкнеться знов
Наповнить радістю, надією, добром.
Хай всі дорослі разом стануть в коло
Війни і голоду щоб не було ніколи.
За мир, за щастя,за добробут я
Бо Україна це моя земля.
Свидетельство о публикации №112041109464