Земля

Земля  - наш спільний,рідний дім,
Її ми любим,поважаєм.
Це — матір людям,нам усім,
Вона єдина — ми вважаєм.

Наш кожен день — твій щедрий дар,
Цінуймо ж його,друже,
Неначе сонце з-поза хмар
Важливий нам він дуже.

Можливий сум, і біль, і страх
Та ми разом усе здолаєм,
Збагачуй світ духовних благ -
Нове життя розпочинаєм!

Шануй старих,люби дітей,
Планету нашу збережи,
Привітним будь до всіх людей
Й хвилини щастя стережи.


Рецензии