САМ

САМ
Ти си бебе.
Аз съм батко   
и се храня сам.
Ходя в детската градина,
вече съм голям.
Динозаври сам  рисувам
в чуден пъстър край,
там пасат и си танцуват,
в динозаврски рай.

Буквичките сам разглеждам.
Думите чета.
Сам играчките нареждам.
Сам в стаята стоя.


Рецензии