ТОЙ И ТЯ

ТОЙ И ТЯ

Най-хубавата, тя е, кой не вижда.
Различна е, без капка суета,
а за очите слънцето завижда…
погледне ли, ухае любовта.

Най-готиния той е, казва всяка…
момичета дузина покорил,
очите му звезди, олтар на мрака,
а в устните магия Бог е скрил.

В мечтите е на всеки огледало
и с багрите на радост и тъга
усмихва се лицето засияло
той и тя любими са сега.

Най-готиния той е, казва всяка…
Най-хубавата, тя е, кой не вижда


Рецензии