Крути

Під Крутами лише вночі
Співають тiльки солов’ї.
Минули вже давно роки,
Як гинули тут юнаки
За Україну, за свободу,
Ми пам’ятаєм ту негоду.
Якби ви були знов живі,
То мабуть за собою повели
Своїх нащадків,
Я знаю ви б змогли,
За вами б всі пішли.
Таким героям шана навіки,
Такі славетні юні козаки.


Рецензии