Життеве коло

Цей світ, на скалочки розбитий,
Вчимося полапки, самі –
Холодним розумом любити,
Гарячим серцем розуміть.

Не вийти з кола цього двічі
За межі втрат і перемог…
Та знай: ми житимемо вічно!
Якщо, звичайно, помремо.


Рецензии
Непогано.Звучить.

Сидоренко Юрий   11.04.2012 20:32     Заявить о нарушении