молись чи навiть не молись...

Сьогоднi радiсть, завтра - бiль,
чудовий хвиль морських прибiй,
сьогоднi мудрiсть, зло й добро,
а все, що вчора - все одно...

Сьогоднi грошi, статус... грiх?..
Чужа любов i чужий смiх.
Та все це змiниться колись:
молись, чи навiть не молись.


Рецензии