Рожден ден

РОЖДЕН ДЕН
            песен на ДВС ТАРАЛЕЖИТЕ
Каня всички тази вечер
да празнувате със мен.
Най-добрата дискотека
е рождения ми ден.

Ще танцуваме горещо
ще танцувам лудо аз,,
ще се случи още нещо,
но това е между нас.

Хайде всички тази вечер
на рождения ми ден.
И подарък дискотека
ще направите за мен.

припев:
Ще лудеем сега на рождения ден.
Ще лудеем сега, аз със теб, ти със мен.
На рождения ден, на рождения ден,
ще лудеем сега-
аз със теб, ти със мен.


Рецензии