ТИ

ТИ
   детска песен изпълнява ДВС Таралежите

Ти, ти ме учиш да откривам света.
Ти, ти ме учиш на добрите неща.
Твоята обич и любов от мечти,
кара сърцето лудо да полети.

Ти, ти ме учиш всеки утрешен ден,
как да остана силен щом съм ранен.
Как да намирам и в тъгата смеха,
всяка победа в мен гони върха.

И без въпроси, в игра и тъга,
мечтата носи безброй чудеса.

припев:
Следвай мечтите, откривай света.
Давай на дните безброй чудеса.


Рецензии