Жерделi

Цвітуть жерделі біля хати,
Дарують гарні врожаї,
Щоби плодами пригощати,
Старі їх люблять і малі.

Коли буйно розцвітють,   
Холоди збивають цвіт.
Захистить природа,знаю,
Щоби радували світ.

Смакуйте ягоди жерделі,
Нехай порадують усіх.
Плоди гойдаються красиві,
Дерева нищити-це гріх.

Краси у світі не багато,
Природу треба берегти.
Стоять жерделі біля хати,
Цвітуть весною,як завжди.

Весною буйно розцвітають,
Цвітінням радують цей світ,
Плодами щедро пригощають,
Жерделі, що біля воріт.

Живуть у пам’яті роками,
До них нас тягне знов і знов.
З дитинства з ними виростали,
У нас до них одна любов.


Рецензии