БАБА ЯГА

БАБА ЯГА
първа награда на международен конкурс на детската песен в Несебър
изпълнява ДВС ТАРАЛЕЖИТЕ

Най-добрите ние сме в играта
и сме бързи майстори в белята.
Но тогава някой ще ни каже…
Кой ще дойде и ще ви накаже?

Баба Яга яхнала метлата,
бърза да пристигне хвърковата,
грабнала чепата, дълга сопа,
по страха ни яко, яко тропа.

Припев:
В къщичка на пилешки крака
ни завързва с котешка игра
и тогава ха, ха, ха, ха, ха,
Баба Яга пуска си смеха.

Тумбата е весела и здрава,
на страха си тя не се предава,
но поука правим си веднага
за страхливците е Баба Яга.

Най-добрите ние сме в играта
и сме бързи майстори в белята.
Баба Яга дружка ни е жива
и играта с нея са щастлива.


Рецензии
Здравей,Величка! Много ми харесва!
Юлия.

Юлия Богодист   09.04.2012 19:35     Заявить о нарушении
Благодаря ти от сърце и затова, че така прекрасно си го написала на родния ми език. С обич

Величка Петрова   09.04.2012 19:45   Заявить о нарушении