Контрасти

Добро і Зло є
Є чорне й біле
Твоє є і моє
Засмагле і згоріле

Є гарне і потворне
Солодке і гірке
Здорове є і хворе
Тверде є і м’яке

Рум’яне і бліде є
Є день і ніч, той що?
Холодне й полум’яне
А зрозуміє хто?

Контрасти їх багато
Ти тільки подивись
Навколо тебе хати
Або навколо слиз

Мене Олегом звати
Тебе ще якось там
І навіть різні грати
Йти далі заважають нам

Є я і він
Вона є, є й воно
Церковний мелодійний дзвін
Та є кому і все одно

Всі різні і все різне
По різному нас будуть класти
Тісто є здібне і є прісне
Довкола лише контрасти


Рецензии