Безаман Бурчолг

Са бlаргашка ма хьежа чу, кlоарга.
Хlанз эшаргдац са дегаца та.
Лехкаяьй сатемза седкъий терга.
Безам багlац бурчолга тlа ха.

Ба латташ из, вай безаман бурчолг.
Цхьа моттига, вай боча хинна.
Лакъаб лоамашкара зовне кхуркхолг.
Цох тахан баьттlа кхера хинна.

Лувкхерашха хьувз цига саэцам.
Цlенхашта лув дагалоацам са.
Дийзад бехказа бурчолг дlахеца.
Дlахец хlаьта са дог а хlанз lа.

Гlермане, 09. Тушоли бетта 2012 шу


Рецензии