Джмелина Пасiка
Важного-поважного, як депутат міськради,
Гудів діловито, шугаючи малявок-мурах на стеблах кропиви,
Кпини свої відпускав, мочив анекдоти,
Доти, казав, будете шукати сенсу життя спільного,
Доки сивина вкриє голови дурнуваті.
Отакий от джмеляка трапився мені нині
Покататися б на його спині пухнастій,
коли цвістимуть кульбаба, ромашки, коноплі та маки
а також гречка, в яку люблять попи скакати,
батоги Петрові, не того, що відрікся тричі,
а іншого Утеклого в Шевчукові світи з нашої віковічної Руїни...
Як тобі така перспектива, Джмелику_мій_Пухнастий?
Візьмеш мене на спину, піднімемось на твоїх крилятах?
Подивимося згори на яри, гаї, хутори, де хаток небагато?
Якраз стільки, щоб кожна з них була зкраю?
Знаю там неодмінно буде пасіка біля тієї, з ясиновим тином...
Не хвилюйся, братику, вона буде джмелина...
Свидетельство о публикации №112040911302
телят з Мартином коло того тину,
де ти гуляла, вітряна дитино,
яка теперка молоко несе
у дзбанку в поле - батьку на вечерю...
гудуть джмелі, цвітуть солодкі cherries,
вечірня зірка радісно встає,
козак попросить - дівка подає,
і батоги Петра стоять на чатах,
і тільки мати хоче научати,
та хто ж її послухає тепер?
))))
Ганна Осадко 10.04.2012 13:40 Заявить о нарушении