Нестримнiсть... Променi в долонi...

Нестримність... Промені в долоні...
Єдна політ думок моїх весна...
В тремтливій прожилці на скроні
Пульсує кров...  Лиш віра чарівна
Летить крізь вітер і дощі
В безмежний край моєї долі...
А там обриви? Взлети? Чи кущі?
Там тяга... Звірена... До волі.


Рецензии