Ванiль
Нашіптували тихенько правду уперше безболісну.
Пристрасті зачіпалися за метал, а любов пірнала під шкіру,
Затікала в легені солодка дійсність без волі і сну.
А на ранок вони вросталися у гостре проміння сонця.
Він - терпко нічний, вона - невимовно досвітня.
Вони візерунком темним зшивались рука об руку.
Ставали щасливими у теплих обіймах квітня.
Свидетельство о публикации №112040807437