Ти мене не чув -пiсня-жен-
Навіщо мене хвилюєш
дзвінками в імлі пустій...
Стежок не шукай до мене,
під вікнами знов не стій.
Образи тобі простила.
Бувай... Прощавай навік.
Стрічати забороняю.
Ти вже не мій чоловік.
Приспів:
Ти не любив. Переживу.
Не цінував. Перетерплю.
Сама одна я поживу.
Сміливі шати я куплю,
і черевички, і манто.
E-mail зміню - і всі діла...
Не здогадається ніхто -
що марно я з глухим жила!..
(можна 2 рази)
Навіщо мене тривожиш...
Давно змінилася я.
А ти цього не побачив.
На волі душа моя.
І небо мені інакше,
і місяць бажає сну...
Не стій на моїй дорозі -
однаково омину.
Приспів.
Навіщо мене лякаєш
дзвінками в імлі глухій...
Багато я говорила
людині - на жаль - глухій.
Шопена люблю без тями,
зірки у вікні небес!..
Жаль, що можливе щастя
тільки без тебе. Без...
Приспів.
Грудень 2011
Свидетельство о публикации №112040707557