***
З кожною весною,
Квітчається тюльпанами,
Вмивається росою.
Купається у променях
Сонця золотого,
Укривається блакиттю
Неба голубого.
Я закохуюсь у місто,
Травневої ночі
Диха свіжістю повітря,
Дощик пролопоче.
Затихають гомін, звуки,
Дніпро засинає.
Духмяніють трави, квіти.
Душа спочиває.
Я хотіла б полетіти,
Пташкою малою.
Над полями в килимочках,
Над озиминою.
Над Дніпровим тихим плесом.
До самого сходу.
Це мій край, земля славетна,
Козацького роду.
Свидетельство о публикации №112040705518