Театр ляльок

Ти - режисер,
Того фарсу,
        що зветься коханням.
В мене не буде тепер
        щастя - чекання.
Твій погляд вимерз зі льда.
Дотик руки гидливий...
Щастя - метелик зі скла-
        розбився...
Кінець нещасливий.
Ти усміхнешся.
Я мовчки піду.
Не плакатиму наостанку.
Вірю: колись тебе
Кине -
       твоя коханка.
Що твій буде для неї тоді
Біль? -
       лиш смітинка в вічі...
Знай:
       жодна роль у житті
Не випадає - двічі.


Рецензии