То шо Ж мы вам тут скажым, товарышы солдаты
И з ружжамы, мо, гадый?
Чы й ек там в вас з обамы?
Ну, ЧИПсый нажырайтэсь щэнь на дорожКуСь якСель.
Да й ий в сыло по масло вж.
Ну, е в нас на Падлясси
Шэ Ж крохы крошкый сала.
Да и кулький з грушкамы Ш. Так шо чого вы тамкы гнусавытэ про лавкы
Да про макасин славный.
Тут мы рышыл во как вжэ з мийНийСтрамы дэ Сашмы в Луках якыхся прама-х:
Ны будэм выйПусьКаци а ни яких там аппа зи цый ных супастаткы а ни зь Масквы да хат ваш!
Чаго-чаго рагойЧаш ты-т туткы изь рагойшаф?
Ах, чынадрал закляты!
Мы Зь О Зь: зя ОзьБорн навыть.
Мачт начынаЕхц! Взяты
Всим граБляв...
Ий бляЯты
Аьт нехКихЯхв ЯТВЯХЫ Зь.
Ха! Бо Ж ци мыюхц в баньцы дзе хоць кали яцьвяги Зь.
Стыдзяцца кАзаць зад ницц!
О эта пак так трапкы!
ОСХОХдыть Сонцэ нашэ да по-над, бач, Гая Тры да коло, хо, колхозый,
Шо кол коло-х колодяз!
Хэ! Всё повырубалы!
Пранцывыйи нырахы
З Раху й ны Ж самым страшным вж.
Ну, сокРакЩонно как бы-к, Е Бык, а Е Тылятка
У ныкого Князька прам Ж
З Иванова да Сашмы Ш.
Ну, й народывся падло 4 чыхСлак дэсь...
Мо, й в ДорогыЧын тральным сь!
О цэ и Е та палка, шо всих повырубаець,
Хто ны пан-руСКИ кахЖахЦь.
Хома жэ з-за плича всэ и рубыць, и кромсаейць,
Шо цип ны пудлягае
Ныекым уж вказаням:
Я так сказав - и амба Б
Даж Сатья Саи Бабкам!
Свидетельство о публикации №112040608521