серце бэться

язик сказав одне,
а серце замовчало....
"закоханість - вона пройде
і буде її ще немало!"-
розум затвердив слова.
а серце зжалося від болю...
Ти вже стала не мала,
в тебе не забрати волю.
а серце тихо б’ється
воно пам’ятає все що сталось
все те що не вернеться...


Рецензии