Прогулянка на о. Труханiв

Бiжить вода, хвилинки-рибки в нiй пiрнають.
Пухнасті котики лоскоче вiтерець.
Пташки у небі дзвінко й радісно спiвають.
На захiд Сонце чимчикує навпростець...

А ми, вмостившись понад озером i часом,
I обiйнявшись мов пустливi гiлочки,
Щебечем, бавимось,  смiємося i разом
Хвилини ловимо на посмiшки-гачки!


Рецензии
Як тебе не любити, Києве мій... )))))

Кукин Квакин   06.04.2012 23:13     Заявить о нарушении
Саме так!:)))

Карина Бондаренко   06.04.2012 23:20   Заявить о нарушении