Солодка лiчилочка

Десять, дев’ять, вісім, сім -
Роздаю цукерки всім…
Шосту й п’яту не ховаю, -
Ними друзів пригощаю!

Ще чотири дістаю,
Третю й другу віддаю.
Ні для кого не шкодую!
Але першу - я скуштую! 


Рецензии