Гимн малой Родине
Мала Батьківщино!
Ти в серці, бузковий,
Куди серце лине.
Перші мої кроки –
Зорянисті мрії.
Перші шкільні роки,
Перші в труді дії…
Приспів:
Ти – місток в майбутнє,
Ти – початку рід.
Джерело завзяття
І дитинства цвіт.
Матусині скроні—
Любові полон.
Татуся долоні,
То від зла заслон.
Перший дзвоник—свято:
То знанням уклін.
Несемось доладно
Часу навздогін.
Приспів:
Ти – місток в майбутнє,
Ти – коріння міць,
Джерело завзяття
І весняний цвіт.
А в юнацькі роки
Дівоча краса
До щастя дороги
Щедро відкрива.
Подальше навчання—
Клич у далечінь.
Тепер шлю вітання
Тобі, рідний дім.
Приспів:
Подумки лечу я,
Де коріння міць.
По тобі сумую,
Милий родовід.
Вітер часу,долі
В край інший заніс.
Та його сваволя
Не спинила спів.
І душею лину
До струмка в гаю.
Щоби далі жити,
Сили відновлю.
Приспів:
Ти – джерело вічне,
Тобою живу.
В рідному куточку
Серденько в раю.
Так, воно в раю.
Свидетельство о публикации №112040506726